Anna

Lister/dører/vinduer: Fra fabrikk

Tilstøtende rom: Lys (kvitt)

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Blek sand

Tak: Blir malt kvitt i begge rom

Hei. Har malt kjøkkeninnredning i fargen Blek sand. Skal male vegger på kjøkken og stue. Det er dobbel skyvedør mellom stue og kjøkken. Jeg vil ha lyse farger og har tenkt på fargen Kokos på kjøkken og Space i stue, eller Kokos i begge rom. Kanskje jeg skulle hatt et hakk lysere på kjøkken pga lite vinduer, vinterstue tar litt av dagslyset inn på kjøkkenet.

25/11/2021 13:20:38

Jotun LADY svarer:

Hei Anna

Sammen med  LADY 1016 Blek Sand er  LADY 10678 Space så like at jeg ville vurdert også   LADY 1016 Blek Sand i stuen. Ønsker du en lys tone på kjøkkenveggene kan du ta en titt på  LADY 1376 Frostrøyk eller  LADY 1024 Tidløs som vil fungere med dine lister som er sannsynligvis  LADY 1453 Bomull som er en standard hvittone fra fabrikk ;)

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon til gode kombinasjoner og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


25/11/2021 14:58:25