Therese

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Vet ikke

Tilstøtende rom : Pr nå gråbeige

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Teak

Tak : Hvitt, usikker på kode

Hei! Jeg flytter inn i ny leilighet som for øyeblikket er malt i nøytrale grå/beige-toner, men jeg ønsker å friske opp med litt farger! Jeg skal i stua ha teakmøbler (spisestue og en seksjon), og tenker at en dus rosa-farge a la dessert pink kunne vært kult inntil, men er usikker på om det blir for mye med hele stua rosa. Stua er avlang (ca 3x5 m), med lysinnslipp primært fra den ene kortveggen (sørvestvendt). Vil heller ikke at det skal bli for mørkt. På kjøkkenet tenker jeg en dus grønnfarge, som gjerne harmonerer med rosa. Kjøkkenet forøvrig er hvitt. Har dere noen tips til meg? Bemerker at det ikke er mine møbler i de vedlagte bildene.

2021-12-08 18:19:38

Fargerådgiver svarer:

Hei Therese

 LADY 12120 Desert Pink vil bli lekker på alle flater. Legger ved en link hvor du kan se fargen ;) https://lady.inspirasjonsblogg.jotun.no/desert-pink-for-dempet-og-gyllen-sensommerstemning-hjemme/

Sammen med  LADY 12120 Desert Pink kan du ta en titt på  LADY 7628 Treasure,  LADY 6350 Soft Teal eller den litt mer dempet  LADY 6379 Cityscape til kjøkkenet.

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Supreme Finish eller  LADY Interior Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)



Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun