Julie

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: Comfort grey

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Eggehvit

Tak: Eggehvit

Hei, 1 etg. Gang, gjestetoalett, stue og kjøkken. Gang er malt i varmgrå og stue og kjøkken med comfort grey. Gjestetoalett i minty breeze. 2 etg. 4 soverom og stue. Stue er malt i comfort grey. Soverommene er malt med minty breeze, byge, duft og støvrosa. Vi vil gjerne male rommet med fargen byge, og vurderer fargen soothing beige. Passer denne fargen inn i fargepaletten? Vi vurderer også å male rommet med fargen støvrosa, og tenker da på enten modern beige eller Marrakesh. Er dette farger som passer fint med de eksisterende fargene. Tenker spesielt da på comfort grey, siden den stort sett er på alle vegger og tilstøtende til alle soverom. Gleder meg til svar :-) Hilsen Julie

13/01/2022 21:40:49

Jotun LADY svarer:

Hei Julie, jeg tror du vil oppleve  LADY 12075 Soothing Beige gyllen inntil  LADY 12078 Comfort Grey som kan vippe litt kjølig når disse settes sammen. Men uten bilder er det vanskelig for oss å mene så mye.. Kan det være aktuelt å velge litt mørkere nyanser som blir en støtte kontrast til gråtonen? Hva med  LADY 1623 Marrakesh og  LADY 12119 Vintage Brown på hvert sitt rom..? Eller ett av rommene i  LADY 20162 Mellow - en spennende farge! 

Hvilken du skal velge avhenger av hvilken som står best til dine gulv og møbler. Det er viktig at du tester fargene hjemme hos deg i dine lysforhold før du bestemmer deg.

Send oss gjerne bilder for fargeråd utover dette :) God helg!

14/01/2022 14:03:04