Anne

Lister/dører/vinduer: hvite vindu, listefritt, mulig de males sorte

Tilstøtende rom: ingenting er malt

Møbler/kjøkkenfronter etc.: sorte kjøkkenfronter, cognac sofa

Tak: males enten hvitt eller samme farge som vegg. hva anbefaler du?

Hei! Vi renoverer stue og kjøkken. Skal gipse tak og vegger. Ska ha ny sofa i fargen cognac. Hvilke farge på veggen passer til? Tenkte på marrakesh? Men gjerne hakke mørkere. Kommer endel lys inn fra masse vindu. Kjøkkeninnredningen er sort.

13/01/2022 22:30:08

Jotun LADY svarer:

Hei Anne, vi hjelper deg gjerne, men uten bilder av rommet som skal males er det vanskelig for oss å gi gode råd. Har du anledning til å sende oss bilder slik at vi får ett inntrykk av lysforhold og gulv så er det til stor hjelp for oss. Du kan gjerne vurdere en dempet beige som  LADY 1623 Marrakesh,  LADY 1929 Muskatnøtt eller en mer gyllen tone som  LADY 12125 Impression. Se også på litt dypere bruntoner som  LADY 10385 Belgian Brown eller  LADY 10964 Smoked Oak. Denne sofaen også svært lekker til en rekke mer kulørte farger - både blå og grønne toner, som  LADY 8304 Timian eller  LADY 5030 St. Pauls Blue, for å nevne noen ;)  Hvilken du skal velge avhenger av hvilken som står best til dine gulv og møbler, samt farger i tilstøtende rom. Det er viktig at du tester fargene hjemme hos deg i dine lysforhold før du bestemmer deg ;) 

Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)14/01/2022 14:43:53