Elin

Lister/dører/vinduer: Klassisk hvit

Tilstøtende rom: Iconic

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Klassisk hvit

Tak: Klassisk hvit

Hei Vi holder på å pusse opp et kysthus ved sjøen og trenger fsrgeråd til soverom i annen etasje. Vi har valgt farge iconic i første etasje 8 gang og ønsker blå/grønne, svale farger som passer på ved sjøen. Ønsker ulike farger i alle rom men i samme stil/nyanse. Ønsker ikke for mørke farger. Har du noen fine farger å anbefale? Takknemlig for svar Elin

14/01/2022 07:00:24

Jotun LADY svarer:

Hei Elin, uten bilder er det vanskelig for oss å mene så mye, men vi kan foreslå soverom i   LADY 8118 Løvsal,  LADY 8394 Hvit Poesi og  LADY 6379 Cityscape

Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


14/01/2022 14:22:11