JD

Lister/dører/vinduer: NCS S 0500N

Tilstøtende rom: NCS S 1002Y

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Eik

Tak: NCS D 0500

Hei, jeg har fargen Mohair på en vegg i stuen (som er ca. 65 kvm). Leiligheten er gjennomgående med åpen løsing og jeg ønsker å male resten av stuen/gangen/samt TV-stue som idag har en hvit/lys grå farge, NCS S 1002Y. Vurderte fargen "sand", men syns jeg gå en nyanse eller to mørkere. Setter stor pris på innspill til farger, på forhånd tusen takk:)

14/01/2022 08:29:13

Jotun LADY svarer:

Hei :) Uten bilder er det vanskelig for oss å mene så mye, men jeg kan foreslå at du vurderer  LADY 12075 Soothing Beige. Den er lekker i møte med    LADY 1233 Mohair! :) ...Hvis ikke du velger  LADY 1233 Mohair på alle veggene da ..? - eller kombinere den med en mer gyllen brun som  LADY 11175 Adventure :)

Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


14/01/2022 15:02:03