Julie

Lister/dører/vinduer: Bomull på lister

Tilstøtende rom: Washed linen, evening green

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Kvite fronter og svart benkeplate

Tak: Kvitt

Hei! Eg har ein vegg på kjøkkenet som eg veldig gjerne har lyst til å fornye. Denne er i dag dempet sort, men pga. mykje anna svart så blir dette veldig hardt. Dette er ei åpen kjøkken/stue løysing og veggane her består av dempet sort, (stue og inn mot kjøkken) og tidløs. Kjøkkeninnredninga er kvit og benkeplata er svart. Tilstøtende rom har fargen washed linen og evening green. Har de ein farge som passar til dempet sort, tidløs, washed linen og evening green? Ønsker eit varmt og koselig uttrykk

14/01/2022 09:17:21

Jotun LADY svarer:

Hei Julie

Vi kan foreslå du tar en titt på grønntoner som  LADY 8546 Local Green,  LADY 8494 Organic Green eller  LADY 7613 Northern Mystic. Se også på  LADY 10683 Cashmere,  LADY 12125 Impression eller  LADY 10385 Belgian Brown. Lyse toner som  LADY 12083 Devine eller  LADY 2024 Senses er også lekre i denne fargepaletten. 

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Supreme Finish eller  LADY Interior Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


14/01/2022 15:25:59