Ragnhild

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : N/A

Tilstøtende rom : N/A

Møbler/kjøkkenfronter etc. : N/A

Tak : N/A

Hei Jeg liker Northern Mystic veldig godt og Green Leaf, men skulle gjerne hatt en farge som lå "mellom" disse, da Northern Mystic kan bli litt mørk - og Green Leaf kan bli litt for lys. Noen tips? Jeg skal male tak og vegger i samme farge - og dører er i eik. Vindu er svart matt.

2022-01-21 12:58:02

Fargerådgiver svarer:

Hei Ragnhild

Da kan vi foreslå du tar en titt på  LADY 8479 Evergreen som er lysere enn  LADY 7613 Northern Mystic, men mørkere enn  LADY 8469 Green Leaf. Du vil oppleve  LADY 8479 Evergreen litt mer gyllen i undertonene enn  LADY 8469 Green Leaf.

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Interior Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Supreme Finish eller  LADY Interior Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun