Anine

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull

Hei Vi har nettopp flyttet inn i nytt hus, der det meste var pusset opp nylig så vi har valgt å bare flytte rett inn. Vi er veldig fornøyd i det store og hele, men jeg synes ikke veggfargen i stuen passer helt til vår stil og våre møbler. Vi har vinkelstue, med kjøkken i den ene enden og oppholdsrom i den andre med spiseplass i mellom. Gulvet har 1-stavs laminat, fargen er lys eik (hvitkalket?). Kjøkkenet har fargekoden NCS S 7500-N, en mørk-grå farge, slette fronter og noe lysere grå benkeplate. Problemet er veggfargen som blir nærmest lyseblå og veldig kald. Fargen på den er Morgendis. Vi har en del trehvite møbler som blir veldig gule. Sofaen vår synes jeg også blir helt feil mot veggfargen, og disse er det jo ikke bare å bytte ut. Så da gjenstår det å eventuelt male om veggene som synes å bli den enkleste løsningen. Vi er pensjonister og ikke så "moderne" i smak, men ønsker oss at det skal bli ganske lyst men likevel lunt. Mvh Anine

2022-01-21 16:52:08

Kommentar

Legger ved et par bilder til som viser gulv og gulv mot vegg.

23/01/2022 12:04:14

Fargerådgiver svarer:

Hei, Anine :) Jeg vil foreslå at du vurderer en blåfarge som  LADY 4710 Duggblå. Se også på en dempet grå-lilla som  LADY 3377 Slate Lavender eller en vakker grønnfarge som   LADY 7628 Treasure :) 

Hvilken du skal velge avhenger av hvilken som står best til dine gulv og møbler. Det er viktig at du tester fargene hjemme hos deg i dine lysforhold før du bestemmer deg.

Lykke til :)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun