Kristin

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Hvite lister, vet ikke hva fargen heter

Tilstøtende rom : Kjøkken: lys gul, stue: latte og muskat, gang opp til annen etasje og ned til kjellerstue: kaffe latte, og soverom lys gul

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Mahogny møbler og Kjøkkenfronter: skannet til magnolia. Grå melerte fliser i gang. Mørkt gulv og benkeplate på kjøkken.

Tak : Alle tak er hvite

Vi ønsker å få råd om farger som passer til hverandre i alle rom. Det er lenge siden vi har malt og trenger ny inspirasjon.

2022-01-21 18:08:00

Kommentar

Hei Vi ønsker å male flere rom både kjøkken stue, gang og soverom i farger som harmonerer med hverandre. Vi trenger ny inspirasjon da det er lenge siden. Håper på litt hjelp fra dere.

21/01/2022 18:12:36

Kommentar

Hei Vi ønsker å male flere rom både kjøkken stue, gang og soverom i farger som harmonerer med hverandre. Vi trenger ny inspirasjon da det er lenge siden. Håper på litt hjelp fra dere.

21/01/2022 18:15:11

Fargerådgiver svarer:

Hei Kristin, jeg vil foreslå at du vurderer  LADY 8469 Green Leaf på kjøkkenet,  LADY 8252 Green Harmony i stuen,  LADY 10679 Washed Linen i gang/trappegang,  LADY 5249 Linblå og  LADY 5030 St. Pauls Blue på soverommene. Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun