Torill

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Hvit

Tilstøtende rom : Hvit

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Hvit

Tak : Hvit

Heisann. Skal male stue i hus fra 80-tallet. Jeg skal male lister, tak og vegger. Ønsker en litt lys grå/beige farge. Ønsker råd om hvilken farge jeg kan bruke som passer til et litt gulnet eikeparkett gulv. Legger ved bilde.

2022-01-23 11:56:00

Kommentar

Lurer også på om det kunne vært fint å malt taklistene i samme farge som veggen? Er åpen for andre alternativer for veggfarge også☺️

23/01/2022 12:32:33

Fargerådgiver svarer:

Hei Torill, jeg vil foreslå at du vurderer  LADY 10678 Space,  LADY 12075 Soothing Beige eller  LADY 1140 Sand på veggen, og  LADY 1624 Letthet i tak, taklister og øvrige detaljer (lister/karmer/vinduer/dører) i rommet. Hvilken av de dempede beige du skal velge avhenger av hvilken som står best til dine gulv og møbler. Det er viktig at du tester fargene hjemme hos deg i dine lysforhold før du bestemmer deg. Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. 


Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)




Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun