Ida

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : S0502-Y

Tilstøtende rom : S0502-Y

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Har ikke fargekode, men mørkegrå, matt og glatt struktur.

Tak : S0502-Y

Hei! Vi skal pusse opp, og i den anledning har vi planer om å male alle rom i leiligheten i ny farge(bortsett fra bad), og trenger litt tips til valg av farger som kan passe sammen. Vi skal og skifte kjøkken og kjøpe ny sofa. Ellers blir det de samme møblene. Gulv skal og skiftes ut. Hele leiligheten er standardfarge S0502-Y, på vegger, tak, dørkarmer, vinduskarmer. Har planer om å male opp disse så de passer til nye farger på veggene. Det nye kjøkkenet blir i mørkegrått med glatte flater og rene linjer. Den nye sofaen blir i en karamell-aktig farge, litt lik fargen på spisestuestoler(se bilde). Vi har sett mange eksempler på at fargen deco blue blir stilig sammen med karamell-aktig farge og lær/skinn. Så vi kunne tenke oss veggen bak sofaen i en decoblue lignende kontrastfarge. Men er usikker på fargen ellers i stua og kjøkken. Men ønsker lik farge på de andre veggene ellers i stua og kjøkken. TV-en skal vi henge på veggen og fjerne benken den står på. Vi har en stor gang så ønsker fargetips her også. Sender med bilder her. Vi skal ikke ha gardinene som er vist på bildet. Vi har et lite kontor som vi vil male, dette er et veldig enkelt firkantet rom med vindu og stor kontorpult. Dette er et rom vi ikke bruker så veldig ofte så har ingen store preferanser på farger her annet enn at det er fint om det passer til gangen og resten av leiligheten. Soverommet ønsker vi å male i en mørk blåfarge, men er usikker på i hvilken og i hvir stor grad denne bør passe til resten av leilighet. Vi har også et walk-om-closet som vi vil ha i samme farge som resten av soverommet. Vi skal ikke ha gardinene som er vist på bildet. Vil gjerne at fargene skal følge en noenlunde rød-tråd. Farger vi liker er grålige, beige og mørkeblå farger. Sender med plantegning av leiligheten.

2022-01-23 12:20:42

Kommentar

Legger ved noen flere bilder…

23/01/2022 12:23:16

Kommentar

Har også sett litt på fargene kalkgrå, antikkgrå og st. pauls blue. Syns disse er fine.

24/01/2022 13:17:00

Fargerådgiver svarer:

Hei Ida, vi hjelper deg gjerne, men først må vi be om NCS fargekode på kjøkkenfronter og link/bilde av den nye sofaen :) Hører fra deg :)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei igjen! Jeg har nå funnet fargekoden på kjøkkenet og sender med bilde av ny sofa. Fargekoden på kjøkkenet er NCS S 7500-N - (Peppergrå) Tror den heter Aske hos dere.

24/01/2022 13:59:24

Fargerådgiver svarer:

Hei Ida, jeg vil foreslå kombinasjonen av  LADY 0553 Ascott og  LADY 5030 St. Pauls Blue i stue/kjøkken,  LADY 5180 Oslo eller  LADY 6325 Balanse på hovedsoverommet med  LADY 0553 Ascott i garderoben,  LADY 6378 Iconic i gangen og  LADY 6379 Cityscape på gjesterommet/kontoret. Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)



Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tusen takk for svar :-) det nye laminatgulvet vi skal legge heter «Lillehammer pure oak» vil dette passe med fargene? Legger ved link til gulvet: https://www.obsbygg.no/gulv-og-tilbehor/laminatgulv/2124093?gclsrc=aw.ds&gclid=Cj0KCQjwuMuRBhCJARIsAHXdnqPO9TCQXX7tE3G_rta61o61UjwMTk46jmenPMVkWGu5yHXYsaC-6yAaAifkEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

17/03/2022 17:22:55

Fargerådgiver svarer:

Hei Ida, jeg ser for meg at disse fargene vil stå godt til gulvet ditt, men det er så klart viktig at du selv vurderer fargene i møte med en fysisk prøve av gulvet. Bilder på skjerm kan lyve på fargegjengivelse :) 

Vi ønsker deg god helg! 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun