Rikke

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Samme som på vegger, men i Supreme finish høyglans

Tilstøtende rom : Smooth white, Hvitlyng, Tidløs

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Klassisk hvit, lys eik, mørk palisander

Tak : Klassisk hvit

Hei, Jeg skal male om gjestesoverommet som for øyeblikket er malt i rosa. Tilstøtende rom er kjøkken som er malt i Smooth white. Jeg synes fargen på kjøkkenet ofte får et drag av lys blått som jeg liker veldig godt. Gjestesoverom og kjøkken er sørvestvendt, men vinduet inn til gjesterommet er vendt på en slik måte at det aldri blir eksponert for direkte sollys. Kjøkkenfrontene er i fargen klassisk hvit. Gang og stue er østvendt og synes fra kjøkkenet. Gangen er malt i Hvitlyng og stuen i Tidløs. Skulle gjerne lagt ved flere bilder av interiør, men det er en blanding av møbler i ren hvit/klassisk hvit, samt tremøbler i lys eik og mørk palisander. Jeg har en del sjatteringer av lilla, rosa, blå, grønn, oransje osv i plakater og malerier. Kan ev. legge ved bilder av dette også ved behov. Bildene på soverommet vil mest sannsynlig flyttes et annet sted. Jeg så for meg en blågrønn eller blålilla farge som ikke er for mørk da min samboer bruker rommet mye som kontor, og han ønsker det ikke for mørkt. Har skjønt at Linblå kan være et godt og lysere alternativ enn St Pauls blue, men ville høre om dere har andre forslag også? Hovedsoverommet vårt er malt i Minty Breeze som jeg elsker. Dette rommet er imidlertid ikke tilstøtende, og synes derfor ikke fra kjøkken og gjesterommet. Mvh Rikke

2022-01-23 14:17:49

Kommentar

Her er noen flere bilder av interiør:

23/01/2022 14:24:37

Fargerådgiver svarer:

Hei Rikke,  LADY 5249 Linblå står lekkert inn i denne paletten! Se også på vår nye   LADY 4894 Ocean Air samt  LADY 5503 Natural Blue og dempede  LADY 4710 Duggblå :) 

Hvilken du skal velge avhenger av hvilken som står best til dine gulv og møbler. Det er viktig at du tester fargene hjemme hos deg i dine lysforhold før du bestemmer deg. Har du slett vegg/tapet så velg gjerne vår vakreste veggmaling noensinne  LADY Pure Color den gir veggene et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til :-)



Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun