Sissel Gundersen

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull

Tilstøtende rom : Stue, lys tapet med gråblå og besj sjatteringer.

Møbler/kjøkkenfronter etc. : S0500n ( mørk grå)

Tak : Takess(hvit)

Hei. Bytter kjøkken. Skal ha mørkegrå underskap og hvite (klassisk hvit) overskap på en vegg, og mørkegrå høyskap på andre. Vinduer på hele ende vegg(karnapp) , bomull. Tenkte lysegrå vegg, men er redd det kan bli litt kjedelig... Kan grønn fungere tror dere? Eller andre forslag? Er så i tvil. Synes antikk grønn ser fin ut.

2022-01-23 21:56:52

Kommentar

Nye kjøkken bilde 1, tilstøtende stue bilde 2 begynt med antikk grønn kjøkken bilde 3

24/01/2022 07:02:26

Fargerådgiver svarer:

Hei Sissel, uten å kjenne NCS fargekoden på kjøkkenfrontene er det vanskelig for oss å mene så mye, men slik jeg ser det på bildet er  LADY 7629 Antique Green nydelig i møte med kjøkkenfrontene, så du får ett stort smil og tommel opp herfra! Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun