husfargen skal skiftes

Kategorier:

- Enebolig

- Mur

- Staffasje

vi ønsker å endre fargen på huset vårt. Det er nå gult med hvite lister (se bilder). Vi ønsker en gråbrun farge, ganske lys som matcher terrassegulv og markise. Muren er ikke malt Huset er en enebolig i rekke. Jeg har ikke fargekoden , men den er okergul. Håper dere kan gi oss noen råd. Mvh Siri Margrethe 

2022-05-12 14:17:13

Fargerådgiver svarer:

Hei Siri Margrethe :)

 Jeg vil anbefale  JOTUN 1939 Sandbeige eller den dypere  JOTUN 1284 Svolvær (min favoritt). Disse har en varm gråbeige tone som harmonerer med nabohus, takstein, markise og terrasse :) Disse fungerer også fint mot  JOTUN 1453 Bomull om det er det du har på vinduskarmer og garasjeport. Klikk deg inn på farge- og produkt linkene der kan du lese mer om fargene, anbefalte staffasje farger og hvert enkelt produkt :-)

Maler du huset med  DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende.

Vår nyhet  DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med  DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Vi ønsker deg lykke til :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Takk for hjelpen! Mvh Siri Margrethe

18/05/2022 12:12:05