Stort hus, 100 år gammelt, skal males

Kategorier:

- Enebolig

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Hei. Vi skal male huset vårt og jeg har lyst på en ny farge. Fsrgen skal ikke være mørk, hvit eller grå. Har dere noen tips. Det er et stort hus med mange hvite eneboliger rundt, i tillegg til et staverngult. Jeg liker lyst gult og andre lyse farger. Jeg har prøvd å scanne hvilken farge det er i dag og får opp koden RAL 7044. Denne er for grå for oss. Siden huset er stort ønsker vi ikke en farge som vil skille seg mye ut. Har dere noen tips?

2022-05-12 16:17:57

Fargerådgiver svarer:

Hei, nydelig bolig :) Her vil det bli lekkert med enten  JOTUN 1392 Gul Antikk eller  JOTUN 10168 Muted Yellow avhengig av hvor mørkt du vil gå. Begge fungerer fint mot nabobolig med  JOTUN 0152 Staverngul, så det ville jeg ikke vært bekymret over ;)

Klikk deg inn på farge- og produkt linkene der kan du lese mer om fargene, anbefalte staffasje farger og hvert enkelt produkt :-)

Maler du huset med  DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende.

Vår nyhet  DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med  DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør . 

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Så flott med noen tips. Tusen takk. Vi ønsker at det skal være ganske lyst da vi ikke ønsker at det skal være så ruvende og synlig. har du noen flere forslag til enda lysere gul?

13/05/2022 12:20:08

Fargerådgiver svarer:

Hva med  JOTUN 12136 Gentle Yellow med hvite detaljer i  JOTUN 1001 Egghvit :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun