Bygger nytt hus! Trenger tips

Kategorier:

- Stue

- Barnerom

- Soverom

- Kjøkken

- Kontor

- Gang

Lister/dører/vinduer: Bomull

Hei! Vi bygger en enebolig (sveitservilla-stil, Aurdal fra Blink hus). Og inni der må vi naturligvis velge en haug med farger..:) Vi har valgt kjøkkenfronter fra Ikea (Axstad blå), benkeplate fra Ikea (pinnarp ask finer), og gulv fra berry alloc (Glorius XL Jazz XXL Light Natural). Så da lurer vi på, hvilke farger skal vi kjøre i dette temaet? Veggfargen på kjøkkenet bør jo passe til frontene, det nærmeste jeg kommer den blåfargen hos jotun tror jeg er 4477 deco blue? Ønsker noe lyst på veggen på kjøkkenet siden frontene er såppas mørke. Og ellers i huset kan det jo være litt diverse, det er det samme gulvet overalt, og sikkert lister i bomull tenkte en mørkere farge i tvstua og på noen soverom, og en lysere varm kanskje grønntone på barnerom? Er veldig glad i grå, og det finnes jo så mange gråfarger at jeg aner ikke hvor jeg skal starte.. men gjerne ikke alt for kalde farger kanskje?

12/05/2022 16:42:51

Fargerådgiver svarer:

 Hei

 Vi kan foreslå du tar en titt på  LADY 1276 Soft som base farge på Kjøkken/spisestue sammen med  LADY 1352 Form på stuen. Hva med  LADY 1275 Mild i gangen. Vil den fungere i møte med din farge på trappen? Hva med  LADY 1909 Kalkoker i loftstuen sammen med  LADY 4618 Kveldshimmel,  LADY 4638 Byge,  LADY 11130 Shade og  LADY 12179 Embrace på soverommene?

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Supreme Finish eller  LADY Interior Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun