Farge stue/kjøkken

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

Lister/dører/vinduer: Hvite lister vindu

Vi skal pusse opp stue/kjøkken og åpne opp mellom. Vil gjerne finne en fin farge til veggene, og for å skape litt helhet vil vi gjerne ha samme farge i stue og kjøkken. Vi planlegger å bruke kjøkkeninnredningen bodarp fra ikea, og ha benkeplate i grå stein eller tre, med sorte detaljer på kjøkkenet. Gulvet skal være i furu. Ønsker oss en lys farge på veggene, gjerne noe litt friskt, som kan passe sammen med dette.

12/05/2022 19:29:07

Kommentar

.

12/05/2022 19:29:30

Fargerådgiver svarer:

Hei

Vi hjelper deg gjerne, men vi trenger bilder av alle rom som skal males slik at jeg får et godt inntrykk av lysforhold, gulv og farger på dine møbler. Det er viktig at bildene er tatt i godt dagslys slik at farge-gjengivelsen blir så riktig som mulig. Uten bilder blir det dessverre vanskelig å gjøre en faglig god vurdering. Bildene blir ikke publisert, det er bare du og jeg som ser dem. Hvis du også kan si noen ord om farger du liker eller absolutt ikke liker så er det supert. Hører fra deg. :-)Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei igjen! Sender over bilder av leiligheten, men vi er som sagt i en oppussingsprosess, så det aller meste skal skiftes ut som beskrevet over:) og veggen mellom stue og kjøkken skal ut. Ang møbler går det vi har i grått, tre og naturfarger. Vi er glade grønt, blått, fersken, hvitt og naturfarger. Har tidligere likt fargene Hope, Observe og Desert Pink. Her vil vi ha noe lyst, men det trenger ikke å være hvitt.

14/05/2022 11:03:06

Fargerådgiver svarer:

Hei

Takk for bilder ;) Jeg tror så absolutt det vil bli lekker med  LADY 12120 Desert Pink sammen med Bodarp grå innredning. Ta også en titt på  LADY 2011 Antique Brass som er litt mørkere. Hva med samme farge på alle vegger og vindu og   LADY 12083 Devine i taket ;) Ta en titt på  LADY 8281 Pale Linden i gangen, gjerne også i taket sammen med  LADY 1462 Grå Skifer på soverommet som vil gi en deilig lun hulefølelse. Mal gjerne også taket i denne fargen eller en litt lysere tune som  LADY 1032 Grå Harmoni

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. 

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun