Farge til stue

Kategorier:

- Stue

Hei, Vi har kjøpt bolig hvor vi tenker å pusse opp litt. Tenkte derfor spørre om tips til fargevalg i stuen. Legger ved bildene fra Finn-annonsen slik at dere ser hvordan det ser ut nå (samt hvordan tilstøtende rom ser ut). I stuen er det en kontrastvegg hvor det er lagt parkett som går igjen på kjøkkengulvet. Fargen i stuen bør passe med denne slik at det kun er tre vegger som skal males. Det som vi derimot kan male for å få alt til å passe bra sammen er tak og gulv 'tar gjerne imot tips her og. Vi har ingen preferanser på farger og er åpne for mye.

12/05/2022 19:42:53

Fargerådgiver svarer:

Hei

Vi hjelper deg gjerne med farger til stue og kjøkken, men vi trenger en NCS fargekode på dine kjøkkenfronter før vi kan gi fargeforslag som vil harmonere. Hvilken hvittone har du på tak, lister, dører og vinduer? Det var veldig vanskelig å se fargen på din kontrast vegg. Har du kanskje et bedre bilde? Det hadde også vært til stor hjelp med bilder av dine møbler. Jeg regner ikke med det er dine møbler som er avbildet her?

Det er viktig at bildene er tatt i godt dagslys slik at farge-gjengivelsen blir så riktig som mulig. Bildene blir ikke publisert, det er bare du og jeg som ser dem. Hvis du også kan si noen ord om farger du liker eller absolutt ikke liker så er det supert. Hører fra deg. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei! Takk for raskt svar! Det skal jeg få til og sender deg svar ila helgen. Mvh, Eldbjørg

13/05/2022 11:46:06