Ny farge på stue og kjøkken

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

Lister/dører/vinduer: Bomull/S02502-y

Tilstøtende rom: Kalk 10341/ 1603-Y31R -gang

Ønsker tips til farge på stue og kjøkken, noe som passer til Kalk som vi har i tilstøtende gang. Har også litt panel på stue som er beiset med antikk-se bilde. Får nytt kjøkken fra Kvik som heter Prato dark grey.

12/05/2022 19:43:04

Fargerådgiver svarer:

Hei :)  På ditt kjøkken ville det vært lekkert med en varm grønntone som  LADY 8478 Pale Green , den skaper en kontrast og varme til dine grå kjøkkenfronter. I stuen ville jeg malt både pipeløp og vegg i samme farge, her kan  LADY 2024 Senses  eller  LADY 20184 Thoughtful bli lekkert mot gulv, møbler og de hvitlaserte panelveggene dine . Ønsker du en mer klassisk farge så ta en titt på  LADY 12180 Present. Samtlige er nydelige mot  LADY 10341 KalkTaklister anbefaler jeg å male som takfarge.

Klikk deg inn på farge-linkene der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer, panelvegg og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Supreme Finish, : eller  LADY Interior Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun