Kjellerstue

Kategorier:

- Stue

Lister/dører/vinduer: Jotun klassisk hvit

Tilstøtende rom: Mørk Strandsand

Slette vegger er malt 2 strøk mørk strandsand 1563 lady pure color supermat. Gulv 9098 jotunværbitt tre 2 strøk. Tak og vinduslister klassisk hvit. Ønsker fargeråd på en lun, varm mørkere farge til en murvegg og murpipe som er i dette rommet

12/05/2022 20:29:55

Fargerådgiver svarer:

Hei

Uten bilder av rommet er det vanskelig å gi fargeråd, men basert på  LADY 1563 Mørk Strandsand kan du ta en titt på  LADY 10835 Velvet Grey,  LADY 10429 Diskret,  LADY 10249 Sober,  LADY 1145 Band Stone eller  LADY 1434 Elegant som dempede toner til din murvegg og pipe. Du må selv vurdere hvilken som vil fungere best i møte med fargetonen på ditt gulv som er beiset i  LADY Pure Nature 9098 Værbitt Tre.  Gulvets egenfarge og innsugningsevne har stor betydning for hvordan fargene blir så det er dessverre veldig vanskelig/umulig å gi fargeråd når vi snakker om transparent beis.

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Supreme Finish eller  LADY Interior Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)
Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun