Farge på grunnmur ute

Kategorier:

- Annet

Lister/dører/vinduer: Klassisk hvit rundt vinduer. Taket ute er sort.

Hei. Vi skal male grunnmur og ønsker den grå, ikke hvit som den er i dag. Huset er klassisk hvit med sorte detaljer. Det kommer til å bli lagt Kinagrå brostein og heller ute. Hvilke gråfarger kan dere anbefale på grunnmur?

13/05/2022 07:20:16

Kommentar

Hei igjen . Noen tilleggsopplysninger; Se bilde av huset. Skal den hvite muren på buen bevares hvit eller males i samme gråfarge som dere anbefaler på grunnmur? Hvilke gråfarge skal vi velge på grunnmur? Ønskelig mot lysere grå. Men kan gjerne få forslag på lyse og litt mørkere gråfarger. Det grå på grunnmuren dere ser på bildet er murpuss og muren skal ikke være slik. Den var hvit som på buen. I tillegg til kinagrå heller og brostein, vil det bli lagt veranda som som gråner etter et par år og vil forbli naturlig grå. Det blir også noe gress inntil huset.

13/05/2022 11:20:26

Fargerådgiver svarer:

Hei, for et staselig og flott hus du har :-) Jeg ville valgt samme farge på alt også på buen :-) Mine grå favoritter hos deg er  JOTUN MUR 1877 Valmuefrø eller  JOTUN MUR 1462 Grå skifer, men lysere mur vil huset "sveve" litt :-) Jeg ville beiset terrassen i  TREBITT 90029 Naturlig Sølvgrå eller den varmere  TREBITT 9074 Nordisk Tre hvis terrassen ligger på bakken mot grønt gress :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei. Takk for forslag. Tror vi ønsker å gå for 1032 Grå harmoni, som er hakket lysere enn valmuefrø. Finnes den i i dry tech murmaling?

16/05/2022 10:01:25

Fargerådgiver svarer:

Nei, den kan ikke blandes i  JOTUN DryTech Murmaling, husk at på store flater virker alle farger lysere enn på små fargelameller :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun