Modernisering av utleiedel

Kategorier:

- Stue

- Soverom

- Kjøkken

- Gang

Lister/dører/vinduer: Mørk brun

Tilstøtende rom: Eggehvit (men tenkt malt)

Vi ønsker å fornye utleiedel ved å male i en mer moderne palett. Starter med yttergang/garderobe og gang. Lister er mørk brun, men tenkt malt i samme farge som vegg. Dør er også tenkt malt. Resten av leilighet (soverom, stue og kjøkken er også tenkt malt - disse har samme farger og gulv som gang, men betydelig mer lysinslipp i stue (her er også gulv tenkt pusset og lakkert i litt lysere farge)).. Oppsummert - ønsker råd om farger som kan brukes i yttergang/garderobe/gang. Gjerne lyse, klassiske farger mtp. at det skal leies ut. Tar også gjerne imot tips til veggfarge i samme palett til stue / soverom / kjøkken.

13/05/2022 10:28:12

Fargerådgiver svarer:

Hei :) En liten utfordring med tonen på flisen i gangen, men her vil jeg anbefale en varm grønntone som   LADY 8302 Laurbær eller  LADY 8252 Green Harmony om du ønsker en tidløs tone. Du kan også virkelig ønske velkommen ved å ta en sprek tøff farge som  LADY 10001 Dijon Yellow (min favoritt),  LADY 1259 Rusty eller  LADY 10963 Golden Bronze. Dører, lister og tak i  LADY 1024 Tidløs gir en myk overgang fra gulv og vegger.  LADY 8302 Laurbær eller  LADY 1024 Tidløs er også en lyse fine farger på soverom mot parketten.

I mellomgang  LADY 1024 Tidløs på vegg og tak . På kjøkkenet er det lekkert med  LADY 11174 Curious Mind eller  LADY 12120 Desert Pink på vegger. Her er  LADY 1434 Elegant på kjøkkeninnredning tøff om lysforholdet tillater dette. Skulle gjerne tenkt meg bilder av kjøkken og stue for bedre å kunne hjelpe deg ;)

Klikk deg inn på farge-linkene der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer, panelvegg og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Supreme Finish, : eller  LADY Interior Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)
Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun