farge på kjøkken/stue/gang

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

- Gang

Lister/dører/vinduer : Trolig 1453 Bomull

Hei, Vi bygger hus og skal male kjøkken og stue (se vedlegg 1). Vi ønsker to ulike fargenyanser for disse rommene. Kjøkkenet blir også nytt og er fra IKEA. Det er mørkebrunt og heter Sinarp, kjøkkenbenken er i matt hvit med brunlig marmormønster (se vedlegg 2). Vi liker egentlig fargen på veggen i vedlegg 2, men usikker på hvilken farge dette er. Vi har sett litt på farger vi liker. Vil 1140 Sand passe til kjøkkenet? Og vil 1623 Marrakesh passe i stua sammen med 1140 Sand og brunt kjøkken? Huset vil være over tre etasjer og vi skal også male entre/gang/trappehall (se vedlegg 3 og 4). Her er vi egentlig ganske blanke på hva vil ønsker, men vurderer 1140 Sand her også. I entreen i 2. etasje vil det komme mørke/svarte fliser ved inngangsdøren. Tar også gjerne imot tips til fargevalg på loftstue i 3. etasje. Med vennlig hilsen Jarle og Maren

2022-05-15 13:51:39

Fargerådgiver svarer:

Hei

Sammen med  LADY 1453 Bomull vil  LADY 1140 Sand fungere fint. Den er også fin i møte med  LADY 1623 Marrakesh som en mørkere tone;) Ta også en titt på  LADY 12076 Modern Beige som er litt mer dempet enn  LADY 1140 Sand, som vil oppleves litt mer beige,  men her må du selv vurdere hvilken som vil fungere best i møte med dine gulv. Ta også en titt på den lysere greige  LADY 1376 Frostrøyk på kjøkkenet som vil gi en større kontrast til dine fronter sammen med  LADY 20184 Thoughtful i spisestuen og  LADY 1140 Sand i gangen. Hva med  LADY 1623 Marrakesh,  LADY 4638 Byge og  LADY 8281 Pale Linden på soverommene? På loftstuen kan du ta en titt på  LADY 20185 Friendly Pink sammen med  LADY 12181 Soft Comfort på soverommet.

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Supreme Finish eller  LADY Interior Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)



Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun