Farge på skap

Kategorier:

- Soverom

- Annet

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvitt

Hei, Én av veggene på soverommet er dekket av en garderobe. Vi skal få spesiallagde dører til garderoben, og trenger råd om fargevalget. Veggene er malt i gustaviansk blå. Jeg har tenkt at det kan passe med en mørkere blåfarge på skapdørene som gir litt kontrast. Hvilke blåfarger tror dere vil passe? Vi er også åpne for andre forslag. Ellers har gulvet er enstavs parkett i hvit eik. Taket er malt i takhvitt, mens lister og gerikter er malt med klassisk hvit. Gardinene på soverommet inneholder blått og brunt, og nattbordslampene er brune med litt rødskjær. Rett utenfor er det en liten gang som er malt med Daydream.

2022-05-15 19:05:36

Fargerådgiver svarer:

Hei

Sammen med  LADY 4109 Gustaviansk Blå vil den mørkere blå  LADY 4618 Kveldshimmel eller  LADY 4638 Byge bli fine blåtoner på ditt skap. Jeg ser også for meg den nesten sorte  LADY 4744 Sophisticated Blue vil bli lekkert ;) 

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon til gode kombinasjoner og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)



Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei igjen, Jeg testet en prøveboks med Byge, men synes at det ble lite kontrast til Gustaviansk blå. Malingen virket litt lysere enn på lappen. Kontrasten er også mindre i virkeligheten enn det ser ut til på bildet. Kan det bli annerledes når det blir en annen type maling enn en prøveboks og en annen type treverk? Hvis kontrasten blir som på bildet, så er det greit. Jeg fikk også med meg en lapp med Deco Blue, men som virker litt vel mørk. Har dere en farge midt mellom? Og vil den eventuelt ha koden S6510-R90B?

12/07/2022 21:06:12

Fargerådgiver svarer:

Hei, da er en deilig ferie over og vi er i gang igjen. Har du ventet på svar fra oss, eller er du ferdig/ godt i gang ?


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Jeg er ikke i gang, så jeg får gjerne svar.

01/08/2022 13:25:12

Fargerådgiver svarer:

Hei

Vi har ikke noe blåfarge som har denne fargekoden. Du kan ta en titt på  LADY 4072 Blåtind S6020-R90B. Denne er fin i møte med  LADY 4109 Gustaviansk Blå, men du vil oppleve den klarere i utrykket enn  LADY 4638 Byge S6010-R90B. Jeg opplever det vil gi en god kontrast mellom  LADY 4109 Gustaviansk Blå og  LADY 4638 Byge ;)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun