Rødt lite hus skal males brunt

Kategorier:

- Annet

Lister/dører/vinduer : Varm brun

Vi restaurerer et gammelt, lite rødt hus. Vi har nettopp satt inn Nordan torams-vindu med mørk brun aluminium utvendig. Jeg ønsker en varm bruntone (ikke for mørk). Jeg ønsker ingen kontrastfarger rundt vinduer.

2022-05-15 19:37:12

Fargerådgiver svarer:

Hei, jeg ser for meg at  JOTUN 1284 Svolvær og  JOTUN 10254 Brun Jord blir fine, hvis disse er for grå se på  JOTUN 1486 Rå Umbra Blek :-) Maler du huset med  DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende.

Vår nyhet  DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med  DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tenkte kanskje på en litt mørkere bruntone. Vi har mørkebrune aluminium på yttersiden av vinduet. Jeg ønsker egentlig ingen kontrastfarge rundt vinduene.

19/05/2022 14:44:05

Fargerådgiver svarer:

Ønsker du tilnærmet lik farge på huset som vinduer trenger jeg RAL fargekoden :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Fargekoden på vinduene er RAL 8019 matt Grey brown

31/05/2022 09:28:03

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen :-) RAL 8019 kan blandes i  DRYGOLIN Color Expert og  DRYGOLIN Nordic Extreme så ønsker du vegg i samme farge som vinduer kan hele huset males med RAL 8019. Vår farge  JOTUN 2182 Nøtt er den som ligger nærmest, men den er litt lysere :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei og takk for svar 👍🏻 Jeg var vel litt for knapp i mitt svar. Vi ønsker brunt hus, derfor brune vindu. Når jeg sa at vi ikke ønsket kontrastfarge, mente jeg eksempelvis hvite vindusbord. Vi ønsker å male hele huset inkl. vindusbord i samme brune farge. De brune vinduene blir eneste annen farge. Liker egentlig grønnbrune toner, og vil ha et brunt uttrykk, men ikke for mørkt (mot svart). Legger ved et bilde av ei hytte der jeg synes fargen er fin. Hilsen Elisabeth

01/06/2022 10:10:35

Svar:

Her er bilde av den flotte Ranahytta, der jeg liker fargevalget.

01/06/2022 11:56:10

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen, hytta på bilde er beiset med transparent beis, dette kan du kun bruke hvis du skal skifte kledning. Skal dere skifte kledning ? 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Nei, vi skal ikke skifte kledning. Kan man male med noe som er i samme fargenyanse?

02/06/2022 13:36:50

Fargerådgiver svarer:

Hva med  JOTUN 0546 Vika eller  JOTUN 10254 Brun Jord :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun