Kjøkken

Kategorier:

- Kjøkken

Hei! Maler kjøkkenveggene med Laurbær, som jeg elsker. Men er usikker på farge på tak, lister og dører. Fra før har jeg klassisk hvit. Har begynt å male taket i Soothing Beige, men synes den nesten ble litt lilla i taket her. Og den ble for lys på lister/dører. Prøvde meg på Marrakesh på dører/vinduer, men den ble for mørk og også denne ble for meg litt lys lilla. Kunne kanskje tenke meg en litt gråere nyanse. Kunne tenke meg en farge som kan minne litt om treverk (forstår at det ikke er mulig å gjenskape treverk) eller grålig treverk. Har lagt ved to bilder av dette for å vise hva jeg mener (bildet med det store fargerike bildet på veggen og bildet med blå stoler). Har også prøvd Impression, men den ble for mørk og brun i taket synes jeg. Finnes det en litt lysere versjon av Impression? Impression på dører og vinduer kan muligens fungere, har gjort et forsøk på ei dørlist som du kan se. Er ute etter en røff, gammeldags stil. Har lagt ved bilder av rommet.

2022-05-15 19:41:04

Kommentar

Synes jo egentlig soothing beige som jeg begynte med i taket var ok, bare at den for meg ble litt lilla. Har et spørsmål i tillegg til de jeg stilte forrige melding: hvilke lyse gråfarger kan passe til laurbær og stilen jeg vil ha?

15/05/2022 20:02:07

Kommentar

Eller er det bedre å bare fortsette å ha hvitt på tak, vegger og dører?

15/05/2022 23:41:43

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen :-) Jeg personlig ville valgt hvite tak, som du selv sier vil ikke en malt flate ligne nok på det du ønsker deg, ref inspirasjons bildet :-)  

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun