Farge på fondvegg i stue

Kategorier:

- Stue

Lister/dører/vinduer : Egghvit

Hei. Stuen har hvite vegger, tak, vinduer og dører. Gulvet er litt mørkebrun parkett. Jeg er på jakt etter en vakker grønnfarge for maling av 2 av veggene i stuen. Og grønnfargen må være tidløs og likes av flest mulig. Er det Green Leaf som dere anbefaler? Eller finnes en som er litt lysere?

2022-05-15 23:18:31

Fargerådgiver svarer:

Hei :)  LADY 8469 Green Leaf er nydelig til mørkebrun parkett. Du har i samme fargepalett  LADY 8302 Laurbær og  LADY 8252 Green Harmony som også er varme, tidløse tonerhvor alle står fint til  LADY 1453 Bomull .Hvor lyst/mørkt du vil gå avhenger av ditt lysforhold. Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)

 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun