Farge forslag ubehandlet trepanel soverom og bad

Kategorier:

- Soverom

- Bad

Hei. Vi har kjøpt et hus bygget på 60-tallet. Alle vegger inne er stående ubehandlet trepanel. Vi liker godt tre fremfor gips, og ønsker å beholde noe av panelet enten som det er eller male det. Vi lager 3 nye soverom hvor deler av veggene er panel og deler blir gips. Disse er barnerom til 2 gutter og 1 jente, jenten liker natur grønt, en av guttene liker havets farger, og den andre er likegyldig. Rommene er ca 10 kvm med skråtak. Vi bygger nytt bad i samme etasje og vurderer å ta noe av trepanelet vi må rive og montere det på en eller to vegger på badet. Badet blir ca 7 kvm Vårt soverom skal pusses opp, det er "gull" lister og karmer på skyvedørs garderobe, det er trepanel på veggene. Rommet er ca 12 kvm Ønsker tips til farger og kombinasjoner på disse 5 rommene. Bildene som viser trapp og rom med skråtak er fra etasjen hvor vi skal bygge 3 soverom og bad, her er det 2 soverom i dag. Vi skal montere ny trapp med hvitt gelender som knekker 90 grader venstre på toppen istedenfor rett frem som bildet viser. Vi vurderer å spare eller gjennbruke noe av panelet i denne etasjen, for eksempel på 1-2 vegger i hvert rom. Det trenger ikke nødvendigvis dekkes med maling, hvis andre alternativ til behandling med eller uten farge blir stilig. På forhånd takk! Med vennlig hilsen Paul Håkon Ønsker tips til farger

2022-05-16 06:06:33

Kommentar

Bildene er fra prospekt, se bort fra møbler, pynt og gulvtepper.

16/05/2022 06:08:20

Fargerådgiver svarer:

Hei

Ønsker du en kombinasjon av panel slik det er i dag og malte flater ser jeg for meg det vil bli lekkert med  LADY 8302 Laurbær på jenterommet sammen med  LADY 6378 Iconic og  LADY 1973 Antikkgrå eller  LADY 0553 Ascott på gutterommene. Ta en titt på  LADY 5180 Oslo til hovedsoverommet. En nydelig dempet blågrønn farge. Er dette farger som vil harmonere med ditt gulv og hvittone på trappen? Ønsker du vår vurdering på farger til badet trenger vi bilder av gulvet, en NCS fargekode eller en Jotun farge kode på dine hvite detaljer og innredningen før vi kan gi fargeråd. 

Vi anbefaler  LADY Pure Color på slette vegger. Ønsker du en mer robust vaskbar maling velger du  LADY Wonderwall. Lykke til og god 7.mai ;)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun