Farger til hytte ved sjøen

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

Lister/dører/vinduer : Skal males

Hei! Vi skal male stue/kjøkken i en gammel sørlandshytte ved sjøen. Arealet er under 30 kvm. Kjøkkenet fra ikea har fargekode S 2502-B. Vi skal male både tak, vegger og karmer, og vurderer også å male gulvet, som ellers er gammelt lakkert furugulv. Vi har ellers ikke annet å gå etter, bortsett fra at vi har en mellomblå sofa. Vi vil gjerne ha forslag til fargekombinasjon til både vegger, gulv og tak, som går godt til det lysegrå kjøkkenet! På forhånd takk :-)

2022-05-16 08:13:38

Fargerådgiver svarer:

Hei :) vi hjelper deg gjerne, men kan vi få bilder slik at vi får et godt inntrykk av lysforhold, gulv og farger på dine møbler. Det er viktig at bildene er tatt i godt dagslys slik at farge-gjengivelsen blir så riktig som mulig. Uten bilder blir det dessverre vanskelig å gjøre en faglig god vurdering. Bildene blir ikke publisert, det er bare du og jeg som ser dem. Hvis du også kan si noen ord om farger du liker eller absolutt ikke liker så er det supert, vi snakkes :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei igjen! Nå har vi fått tatt noen bilder fra hytta. Kjøkkenskapene til venstre skal erstattes av samme som på høyre side. Håper dette er til hjelp! Vi er åpne for det meste, men gulfargen skal i hvert fall bort :-)

20/05/2022 13:49:56

Fargerådgiver svarer:

Hei 

Takk for bilder ;) Sammen med dine kjøkkenfronter i den kjølige blågrå S2502-B vil  LADY 7236 Chi som hvittone bli lekkert rent og crispy;) Hva med en lun gråtone på gulvet? Ta en titt på  LADY 12078 Comfort Grey som vil gi det uttrykket.  På panelveggene ville jeg valgt en deilig dempet minttone som  LADY 7555 Soft Mint eller  LADY 7163 Minty Breeze. Dette er farger som tar opp fargene på hav og himmel i horisonten ;) Ønsker du en litt mer dempet tone se på  LADY 6350 Soft Teal eller  LADY 6352 Evening Green.

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, tak og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun