Kjøkken/Stove

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

Lister/dører/vinduer : Bomull

Hei Vi skal male vegger på kjøkkenet og i stova, i tilstøtande rom som er gang, er det allerede malt med fargen Sand. Vi er ganske sikker på å bruke sophisticated blue på veggane på kjøkkenet, vi skal også male flater på kjøkkenet i ein nøytral fargetone som ikkje er for lys. Vi hadde i utgangspunktet tenkt å male eine veggen i stova (der TV-en skal henge på veggen) i sophisticated blue og resten av veggane i ein lun gråtone/greige farge. Lister og dører er i bomull farge. Har også ein frittståande vegg mellom kjøkken og stove. Kva gråfarge kan passe inn her til resten av veggane? Veldig usikker på om sand er passande, den vert kanskje for beige. Fargen på flatene på kjøkkenet kan vere valmuefrø eller brembrudd (S5000-N), men er open for forslag her også. Eg er usikker på kva nyanse ein bør ha i gråfarge opp mot blåfargen. Ynskjer eigentleg ligg varme/lunheit, men kanskje ikkje dette passar opp mot sophisticated blue?

2022-05-16 08:52:46

Fargerådgiver svarer:

Hei :) vi hjelper deg gjerne, men kan vi få bilder slik at vi får et godt inntrykk av lysforhold, gulv og farger på dine møbler. Det er viktig at bildene er tatt i godt dagslys slik at farge-gjengivelsen blir så riktig som mulig. Uten bilder blir det dessverre vanskelig å gjøre en faglig god vurdering. Bildene blir ikke publisert, det er bare du og jeg som ser dem. Hvis du også kan si noen ord om farger du liker eller absolutt ikke liker så er det supert, vi snakkes :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei Eg får dessverre ikkje anledning til å laste opp bilder. Men, kan ein bruke fargen sand saman med sophisticated blue? Mvh Anne-Hilde

18/05/2022 23:07:34

Fargerådgiver svarer:

Hei

Prøv gjerne en gang til med å sende oss bilder ;) Til vi får bilder kan du vurdere  LADY 1140 Sand som vil fungere fint i møte med  LADY 4744 Sophisticated Blue ;)  LADY 1140 Sand er anbefalt sammen med  LADY 1001 Egghvit, men jeg opplever den fungere sammen med  LADY 1453 Bomull.

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Supreme Finish eller  LADY Interior Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun