Ny farge på huset - gjerne lys gråaktig

Kategorier:

- Annet

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Jeg aner ikke hvilken gråfarge det er på dører og port, men jeg anser den som litt blåaktig... og ønsker ikke at ny farge på huset skal skjære seg helt. Jeg liker toner som går mot det varme. Noen tanker på hva som kunne blitt fint.

2022-05-16 12:04:18

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Her hadde det vært fint om du hadde funnet RAL/ NCS fargekode fra leverandør slik at vi bedre kan hjelpe deg. Hører fra deg :)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei. Har fått hjelp til å scanne litt av døren og resultatet var S5500-N. Så jeg ønsker å få vite hvilken veldig lys gråfarge som kan passe til dør og port. Staffasjefarger blir nok klassisk hvit, det er det som er brukt fra før av - men tar imot innspill. Jeg tar imot alle forslag på forskjellige farger som kan passe :)

30/05/2022 10:25:03

Fargerådgiver svarer:

Hei

Takk for fargekode ;) Sammen med den nøytrale kjølige grå  LADY 9932 Shadow S5500-N vil  JOTUN 9918 Klassisk Hvit være den riktige hvittonen. De vil fungere i møte med de lysere nøytrale grå  JOTUN 9930 Tåkedis,  JOTUN 9915 Morgendis eller den lysere  JOTUN 9904 Skumring ;)

Maler du huset  DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Årets malingsnyhet  DRYGOLIN Color Expert har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med  DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør .Klikk deg inn på produktlinken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Takk for svar. Skal hente meg fargeprøver. Men jeg er redd for at veggen skal oppleves som blåaktig med de fargene du har oppgitt. Har sett på 1274 Dus, 1391 Lys Antikkgrå og 1069 Villagrå. Er det noen av dem som kan fungere sammen med Klassisk Hvit og S5500-N? Takk på forhånd :)

01/06/2022 22:14:18

Fargerådgiver svarer:

Hei

De nøytrale gråtonen vil som du sier fort vippe litt mer kjølig, men sammen i samme palett er de ganske så lekre synes jeg ;) Jeg er redd du vil oppleve  JOTUN 1391 Lys Antikkgrå og  JOTUN 1069 Villagrå vippe litt mer grønnlig i møte med  JOTUN 9918 Klassisk Hvit,  JOTUN 1274 Dus kan vippe litt mer gyllent. Ta en titt på  LADY 1269 Demring som er en nøytral gråtone, men ikke like kjølig som  JOTUN 9930 Tåkedis. Se også på de lysere og litt lunere   JOTUN 1376 Frostrøyk eller   JOTUN 0182 Perlegrå. Lykke til og god helg ;)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun