Endre farge på fasade hus

Kategorier:

- Enebolig

Dører/vinduer/garasjeport :

Hei! Skal male vårt brune hus og har lyst på en mørk grå farge. Har sett litt på Aske og Bergknatt, men vil anta at det finnes mange andre som er fine også? Tror vi ønsker hvite detaljer rundt vinduer, men er åpne for andre farger også. Huset har tilbygg der tilbygg vinduer har bomull farge og resterende vinduer Trebitt-Barkbrun nr 809 Farge på huset idag: Trebitt-Burma-teak 623 Uteterasse: Uteterrassen Jotun Trebitt Terrassebeis Naturgrå kode 9072 - april 2012 Veldig åpen for forslag fra dere. Ønsker å male vinduer og fasade og eventuelt mur.

19/06/2022 23:48:11

Fargerådgiver svarer:

Hei Petter :)

 Jeg vil anbefale deg å ta en titt på  JOTUN 1434 Labrador eller  JOTUN 1899 Front som er lekre til  JOTUN 1453 Bomull og til din terrasse i  TREBITT 9072 Naturgrå om du ønsker å beholde eksisterende farge. Til begge de ovennevnte er det lekkert med  TREBITT 90029 Naturlig Sølvgrå på din terrasse om du ønsker å bytte.

Til muren vil jeg anbefale  JOTUN MUR 1462 Grå skifer eller  JOTUN MUR 1877 Valmuefrø.

Da  JOTUN 9937 Aske og  JOTUN 9925 Bergknatt er relativt kjølige er jeg redd for at  JOTUN 1453 Bomull på vinduer vil få en mer gul tone i seg og at de grå vil vippe over til en blå undertone. 


Maler du huset med  DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende.

Vår  DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med  DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling. Terrassen beises med  TREBITT Terrassebeis eller  TREBITT Oljebeis terrasse. Klikk deg inn på produkt-linken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon. Ønsker deg lykke til, hilsen Beathe  :-)
Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun