Ny farge på huset eller ikke?

Kategorier:

- Enebolig

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Hei. Vi har akkurat etterisolert og lagt om kledning på huset vårt. Vi har et hvitt 70-talls hus, men vurderer om vi skal fortsatt ha en hvitfarge eller male i en annen nyanse? Vi tenker at huset vil se mindre ut med en mørk farge, så vurderer enten klassisk hvit eller en annen moderne lys farge. Har dere tips til hva som kunne passe? Legger ved bildet av tidligere farge på huset, samt bilde av huset med ny kledning (som kun er grunnet). Vi har svart glassert takstein, hvit grunnmur, og listefrie vinduer.

21/06/2022 09:44:55

Fargerådgiver svarer:

Hei Nicolai :) Slik jeg oppfatter det er helt hvit litt blendene i solveggen når sola titter frem ;) Det hjelper mye å dempe det litt og kontrasten blir ikke så stor mot den sorte taksteinen. Ta en titt på  JOTUN 10784 Skyggehvit,  JOTUN 1376 Frostrøyk ,  JOTUN 1105 Villahvit eller   JOTUN 1069 Villagrå (min favoritt) . Jeg tror sistnevnte vil bli lekker til mot belegning-steinen din og garasjeport. 

Alle disse (og flere) kan bli fine hos deg. Forslag til staffasjefarger, mur og terrassen finner du ved å klikker deg inn på fargelinken :-)

Maler du huset med  DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende.

Vår nyhet  DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med  DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling. Terrassen beises med  TREBITT Terrassebeis eller  TREBITT Oljebeis terrasse. Klikk deg inn på produkt-linken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun