Farge terassebeis

Kategorier:

- Terrasse

- Rekkehus

Hei, Vi har malt rekkehuset vårt i fargen blek sand, og med hvit pepper på vinduskarmer og lister. Nå skal vi velge farge til terassegulv, og vi ser at trebitt nordisk tre blir foreslått på nettsidene deres. Har dere noen flere alternativer som kan passe? Veggfargen ble bestemt av styret, og de fleste er litt ubegeistret av hvordan resultatet ble på et såpass stort bygg, og min umiddelbare tanke var at en brun farge på terassegulvet ville fremhevet i enda større grad hvor «beige» følelse det ble over bygget. Hilsen Ragnhild

2022-06-21 12:06:43

Fargerådgiver svarer:

Hei Ragnhild :) Du har rett i at  JOTUN 1016 Blek Sand er lekker til  TREBITT 9074 Nordisk Tre, men ta også en titt på  TREBITT 9052 Eksotisk Tre som er i en dypere og varmere tone. Lykke til!

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Har du en anbefaling som kunne fremhevet det grålige i fargen? Vi er litt ubegeistret for det beige. I tillegg ble dette store bygget seende litt gammeldags og umoderne ut. Kunne en mørkere grå passet, for å få det litt freshere i uttrykket? Jeg ser at de brune fargene blir pene til, men uttrykket blir litt mer «pensjonist» (i mangel på et bedre uttrykk), mens vi ønsker det litt yngre, freshere og strammere i uttrykket.

23/06/2022 10:03:03

Fargerådgiver svarer:

Hva med  TREBITT 9805 Sløret Sort eller  TREBITT 90002 Gråsvart de er tøffe til  JOTUN 1016 Blek Sand. Vil du ha lysere gulv kan du også kikke på TREBITT 90001 Fjellbris eller  TREBITT 90029 Naturlig Sølvgrå, men vær klar over at grått (svakt kjølig gulv) trolig vil påvirke  JOTUN 1016 Blek Sand i varmere retning ikke gråere. Jeg ville valgt en av de mørke :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun