Ikke kjedelig grå på huset

Kategorier:

- Annet

Lister/dører/vinduer : Bomull

Tilstøtende rom : Tidløs, bomull, okergul, dus lysegrønn

Vi har et hus fra 50-tallet med tilbygg fra 80-tallet. Huset har vært skikkelig mørkegrønn tidligere, men den har blitt malt over i lysegrå. Jeg har vurdert Staverngul, men synes huset er for stort til så mye farge, så stabburet ble staverngul med bomull og et anneks skal også bli det. I tillegg til dette har vi en garasje i impregnert trevirke. Jeg liker lysegrå iom at den er lys og gir et godt inntrykk av huset. Men jeg vurderer grønt, t.e. Lærdal eller Dewy green. Hva synes du?

21/06/2022 21:05:46

Fargerådgiver svarer:

Hei Florrie

Jeg opplever  JOTUN 7053 Lærdal og  JOTUN 8426 Dewy Green litt kjølige sammen  med  JOTUN 0152 Staverngul. Hva med  JOTUN 8413 Herregårdsgrønn sammen med  JOTUN 0152 Staverngul på detaljer. En dempet bruntone som  JOTUN 0175 Tjærebrun vil også bli fint. 

Maler du huset med  DRYGOLIN Nordic Extreme vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Årets malingsnyhet  DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du  DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør  Klikk deg inn på produktlinken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun