Ny farge på bolighus

Kategorier:

- Enebolig

- Terrasse

- Garasje

Skal ha ny farge på huset utvendig, men er litt ubesluttsom. Den skal vøre mørk, hadde tenkt seterbrun, men tenker også kanskje at den blir for mørk. Liker brun, men da den mere naturlige, mørke tjærebrun. På detaljer så ønsker jeg helst noe annent en hvitt. Mor og far har ivertfall mørkbrun å røde detaljer, så det jeg er vant til. Og trenger også en beis til terrassen som matcher, men trenger ikke å være lik.

21/06/2022 21:36:58

Fargerådgiver svarer:

Hei Martin, hva med  JOTUN 0734 Brunsvart den er tøffere mer moderne enn de tradisjonelle brune tonene og passer godt til ditt hus. Vil du stramme opp stilen litt er vinduer i samme farge som veggen tøft, vil du markere vinduer litt se på  JOTUN 1284 Svolvær og hva med  JOTUN 8413 Herregårdsgrønn eller  JOTUN 8426 Dewy Green på døren. Til terrassen anbefaler jeg  TREBITT 9074 Nordisk Tre eller  TREBITT 90028 Skyggebrun mot veggen i  JOTUN 0734 Brunsvart. Skal muren males er  JOTUN MUR 11130 Shade lekker. Maler du huset med  DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende.

Vår nyhet  DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med  DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling. Terrassen beises med  TREBITT Terrassebeis. Klikk deg inn på produkt-linken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Vi ønsker deg lykke til :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun