Pastellfarger til soverom

Kategorier:

- Soverom

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Tilstøtende rom : Soft touch

Hei! Tak og vegger på soverommet vårt er malt i Blek sand. Fargen ble valgt fordi vi skulle ha grønne skapdører fra IKEA. De grønne skapdørene ble valgt bort til fordel for eikefiner og nå har vi et soverom som oppleves som litt trist i uttrykket. Jeg tenkte derfor å male vindu- og kneveggen i en grønnfarge som kan friske opp litt. Vi er veldig glad i varme rødtoner så jeg har lurte på å male en bue eller noe lignende ved siden av vinduene i en rosa farge. Dere la ut et bilde på Instagram i juni i fjor med fargene Laurbær og Blushing pink. Dette er uttrykket jeg er ute etter. Kanskje jeg heller skal male tak og skråtak i en fin farge? Pasteller er en favoritt i dette huset. Alle tips mottas med takk. Jeg vil helst unngå å male hele rommet, men jeg kan gjerne male i to ulike farger. Resten av huset (huset ble bygget i fjor) er malt i Desert Pink, Impression, Devine og Soft touch. Gulvet på soverommet er eik.

22/06/2022 09:28:24

Fargerådgiver svarer:

Hei Heidi :)  LADY 8302 Laurbær vil bli nydelig til skapdører i eikefiner. Den står også lekkert til   LADY 1016 Blek Sand

Blushing pink som du nevner får jeg ikke opp noe treff på, så mulig du mener  LADY 20047 Blushing Peach. Den opplever jeg blir veldig lik  LADY 12120 Desert Pink du har i tilstøtende rom. Hvorfor ikke fortsette med  LADY 12120 Desert Pink eller  LADY 12083 Devine i stedet for å legge til en ny :)

Knevegg og skråtak ville jeg malt i samme farge for å øke vegghøyde.

Klikk deg inn på farge-linkene der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer, panelvegg og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. 

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun