Ny ferge på gjesterommet

Kategorier:

- Soverom

Hei, Vedlagt bilder av de hvite møblene vi skal ha, fergen på senga men den kan eventuelt dekkes over med et langt laken og bildet av gulvet Ønsker hjelp med hvilken lun ferge jeg kan ha på veggen på et ikke så altfor stort rom Vil ikke rommet skal se kaldt ut Vi skal ha nye lister på hele rommet hvilke ferge bør de da være

22/06/2022 09:37:56

Fargerådgiver svarer:

Hei Sandra :) Her er det mange muligheter! Ta en titt på  LADY 12075 Soothing Beige,  LADY 12076 Modern Beige,  LADY 10678 Space eller  LADY 12078 Comfort Grey hvor samtlige er lekre til de hvite møblene og er varme, lune toner. Om du ønsker mer farge kan jeg anbefale  LADY 8281 Pale Linden,  LADY 8302 Laurbær,  LADY 5490 Serene Blue eller  LADY 4618 Kveldshimmel. Siden rommet er lite ville jeg ikke valgt så mange farger. Du nevner spiler bak seng, her ville jeg valgt naturlige trespiler som kan hente opp den varme fargen fra gulvet eller malt spilene i samme farge som vegg eller seng ;)

Klikk deg inn på farge-linkene der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer, panelvegg og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Supreme Finish eller  LADY Interior Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun