Farge på barnerom

Kategorier:

- Barnerom

Lister/dører/vinduer : Bomull

Tilstøtende rom : Ascott

Vi skal male et barnerom tilsvarende det på bildene jeg har lagt ved. Rommet på bildet er i Minty breeze, men er siden malt om i Linblå. Rommet vi nå skal male er helt likt i størrelse, og er vendt mot nord. Lister og tak er malt i bomull. Lyse farger blir fort seende grå ut, særlig Minty breeze ble grå. Dette rommet vi nå skal male blir rommet til en toåring. Jeg har lyst til å male i en gulfarge eller i grønt. Gangen utenfor rommet vi skal male er i Ascott. Hvilke farger kan dere tipse om? På forhånd, takk :)

22/06/2022 10:58:33

Fargerådgiver svarer:

Hei Anita :) Jeg kan forstå at  LADY 7163 Minty Breeze her kan bli litt grålig. Ta en titt på de klarere  LADY 6378 Iconic og  LADY 6379 Cityscape som er ton-i-ton med hverandre hvor  LADY 1453 Bomull og det varme gulvet fint kan brukes til. Av gultoner kan jeg anbefale  LADY 10245 Ginseng og  LADY 10246 Velvet. Alle nevnte er en fin kontrast til  LADY 0553 Ascott.

Klikk deg inn på farge-linkene der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer, panelvegg og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. 

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei, og takk for råd! Jeg har lyst til å male i en grønnfarge som ikke heller mot turkis. Kan Timian eller noe der omkring, fungere? Og en gulfarge som er dypere, ikke helt oker, men mindre beige enn Ginseng og Velvet? Samtidig skal fargene passe til et barnerom, og det skal være godt å sove der. Gult kan være en dristig farge, i så måte.

24/06/2022 11:04:40

Fargerådgiver svarer:

Hei Anita :) Da du nevnte at det var til en 2 åring er jeg redd  LADY 8304 Timian kan bli litt dystert da det ikke er gjennombelysning. Ta en titt på  LADY 8302 Laurbær eller  LADY 8252 Green Harmony som begge er varme. Av gultoner som heller mot oker kan du se på  LADY 0280 Caravan og  LADY 1303 Observe. God helg :)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tusen takk! Jeg ser at Laurbær var den nyansen jeg tenkte på. Tror jeg går for den. Takk for tips, og god helg 🙂

24/06/2022 13:49:54