Maling av vegg og tak - panel

Kategorier:

- Stue

- Gang

Hei! Jeg er ute etter tips til farger på vegg og tak (panel) i loftstue og gang :-) Vi tenker å male vegger i en gråfarge og taket hvitt. Som du ser er det to forskjellige gulv i de to rommene. Et lyst, litt gulnet, tregulv på loftstue, og mørkegrå fliser i gangen. Rommene er bundet sammen med trapp. Jeg har hittil vurdert gråfargene sheer grey, kalk, lys antikkgrå og antikkgrå til veggene. Forstår at de to siste kanskje står best til bomull og eggehvit? Kan det eventuelt bli "for hvitt" med klassisk hvit? Vi tenker nemlig å male gelenderet på trappa i samme hvitfarge som taket. Så spørsmålet er hvilken hvitfarge og gråfarge som kan passe bra til disse to ulike gulvtypene.

22/06/2022 12:24:36

Fargerådgiver svarer:

Hei Ingrid:)   LADY 10341 Kalk og  LADY 12077 Sheer Grey gir en lunhet som kan harmonere godt med dine tregulv, men samtidig ren til dine grå fliser og til  LADY 9918 Klassisk Hvit, ett godt valg:) Ta også en titt på  LADY 12078 Comfort Grey som går ton-i-ton med disse. 

Jeg kan også nevne  JOTUN 1376 Frostrøyk på vegger og  JOTUN 1624 Letthet i tak og på gelender i trapp (mine favoritter).

Du har rett i at  LADY 1973 Antikkgrå og  LADY 1391 Lys Antikkgrå er lekrest til  LADY 1453 Bomull.  Jeg er litt redd for at disse blir feil i tonen i møte med dine fliser ut fra det jeg kan se på dine bilder. 

Ubehandlet panel vaskes med  JOTUN Spesialvask Før Maling, 2 strøk med  Jotun Kvist- og sperregrunning for deretter toppstrøk i  LADY Supreme Finish, denne får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank. Lykke til :)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun