Farge på bad

Kategorier:

- Bad

Lister/dører/vinduer : Letthet

Tilstøtende rom : Tidløs

Hei! Jeg skal male et bad i en utleieleilighet. Derfor må jeg prøve å velge noe som mange kan like, men ønsker selvfølgelig at det skal bli fint. Badet er lite uten vinduer. Flisene som skal brukes legges ved i et bilde sammen med pale linden og space tatt i rom med lys fra nord. Fliser skal forøvrig legges på gulv, og dusj. Har tenkt på om jeg skal male i letthet for at det er tidløst, men har lyst på en liten farge også. Har vært inne på tanken med transparent pink, pale linden og space. Ønsker egentlig en lys farge, men synes noen skjærer seg mot flisene som jeg opplever litt blågrå(?)? Har du noen gode forslag/tanker?

22/06/2022 13:03:22

Fargerådgiver svarer:

Hei Maritha :) Bak en PC skjerm er det vanskelig for meg å få riktig fargegjengivelse. Har du link på fliser og evnt innredning som du kan sende meg slik at jeg lettere kan hjelpe deg. Vi snakkes ;)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei! Her er link til flisen https://www.megaflis.no/fliser-stein--tilbehor/fliser/baderom/remake-blanco-60x60. Innredning blir kjøpt senere. Hilsen Maritha

23/06/2022 12:40:36

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen :) Jeg tror  LADY 20119 Transparent Pink vil bli lekkert til dine fliser. Ta også en titt på  LADY 1376 Frostrøyk da jeg er redd for at  LADY 10678 Space vil bli litt for gul i tonen mot dine fliser.

Du har jo også mulighet å fortsette med  LADY 1624 Letthet og  LADY 1024 Tidløs som er i tilstøtende rom for å skape ett helhetlig uttrykk. 

 LADY Aqua gir badet vakre, silkematte vegger, og er den eneste våtromsmalingen på markedet med silkematt glans – uavhengig av vinkel. Malingen kan blandes i alle farger, slik at du kan skape akkurat den stil og atmosfære du ønsker på baderommet. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet.

Før du går løs på malearbeidet, må du huske at våtrom krever malingssystemer med helt egne egenskaper.  LADY Aqua inngår som en del at Jotuns godkjente våtromssystem, og er den eneste SINTEF Byggforsk godkjente våtromssystemet på markedet.

 LADY Aqua kan brukes på vegger og tak, den er fuktbestandig og hindrer fukt å trenge inn i underlaget. Malingen har dekkgaranti, inneholder soppdrepende midler, og er enkel å vedlikeholde og vaske. Systemet er så vanntett, at det også er godkjent for dusjsonen. Jotuns Våtromssystem er enkelt å bruke, men det er viktig å følge systemet for at malingen skal bli fuktbestandig. Ta gjerne en prat med Teknisk Service hvis du føler deg usikker :-) https://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/chat/index.aspx eller 33 45 75 30.Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun