Nye farger på alle overflater

Kategorier:

- Stue

- Soverom

- Kjøkken

- Gang

Jeg har kjøpt hytte og vil freshe opp farger i alle rom. Alle overflater er i dag malt i en litt gulaktig farge. Jeg vurderer to alternativer: Enten å male i en helt lys farge, f.eks. Silke, Smooth white. Jeg synes også Mørk sandstrand er lekker, men er redd den blir for beige og mørk? Det andre alternativet er å male i farger som plukker opp nyanser fra naturen utenfor, uten at det blir for voldsomt. Siden stilen utvendig er funkis, så synes jeg det passer best med litt duse, lette, lyse farger. Ville dere malt tak i samme farge som vegg? Alle gulv har eikeparkett som er blitt ganske gul. Det er en hytte på en knaus ved havet, så jeg er omgitt av både skog og havet, for så vidt. Gleder meg til å høre fra dere :-)

22/06/2022 14:17:55

Fargerådgiver svarer:

Hei Trine, takk for bilder :) Jeg er litt redd for at  LADY 1563 Mørk Strandsand kan bli litt for gul i tonen i møte med parketten din.  LADY 8470 Smooth White er en nydelig farge, men du nevner ikke hvilken hvittone det er på dører og lister, denne er best til de rene som  LADY 7236 Chi eller  LADY 9918 Klassisk Hvit.

 LADY 0486 Silke og  LADY 1016 Blek Sand er en lekker kombinasjon om man vil ha litt brytning til taket, men ellers synes jeg det blir sømløse overganger ved å bruke samme fargen, lekkert! Ta også en titt på  LADY 10341 Kalk,  LADY 12077 Sheer Grey og  LADY 12075 Soothing Beige som er gode kandidater ;)

Klikk deg inn på farge-linkene der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer, panelvegg og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. 

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun