Ny farge på hus

Kategorier:

- Annet

Hei, Vi skal male huset, og jeg sliter litt med å bestemme meg for farge. Legger ved bilde. Ikke et typisk romantisk hus, men ikke funkis heller. Jeg hadde sett for meg dempet sort, men er redd den blir for svart. Samtidig syns jeg labrador blir for lys. Går det an å få blandet til en mellomting mellom disse to fargene? Mer hvitt eller grått i dempet sort f.eks? Og tror du huset kler mørk farge helt inn til vinduene? Er det jeg ser for meg. På bildet har vinduene sprosser, men de er nå borte. Til slutt; har du noe forslag til hva vi kan gjøre med dører og garasjeporter? Alt er helt hvitt nå. Mvh Siri.

22/06/2022 14:38:23

Fargerådgiver svarer:

Hei Siri :) Ut fra din takstein opplever jeg at  JOTUN 9938 Dempet Sort kan bli litt tungt.   JOTUN 1434 Labrador er en lun tone som er heldig til vegetasjon synes jeg. Det vil bli tøft med mørk farge inntil vinduene når sprossene er fjernet, ellers er  JOTUN 1462 Grå Skifer en lekker kombinasjon. Av ytterdør er det mange muligheter, om du ønsker en ton-i-ton eller sprekere farger som  JOTUN 10168 Muted Yellow,  JOTUN 5445 Delicate Blue eller  JOTUN 8413 Herregårdsgrønn som vil bli tøft ;)

Alle disse (og flere) kan bli fine hos deg. Forslag til staffasjefarger, mur og terrassen finner du ved å klikker deg inn på fargelinken :-)

Maler du huset med  DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende.

Vår nyhet  DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med  DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling.  Klikk deg inn på produkt-linken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun