Farge utvendig mur

Kategorier:

- Annet

Hei, Vi har et brunsvart hus som har pusset grunnmur i hele første etasje og hvor den brunsvarte andre-etasjen krager utover grunnmuren med ca 1 meter. I tillegg har vi (i) en betongstrapp som leder opp mot inngangspartiet og (ii) en tretrapp (ikke ferdig enda) i brun royalimpregnerte terrassebord som går opp til venstre for inngangspartiet på bildet (også her vil grunnmuren vises godt). Etterhvert skal det bli grønne planter rundt inngangspartiet (bl.a. støttemuren til høyre for inngangspartiet på bildet skal dekkes av grønne klatreplanter). Vi har malt muren med en maling anbefalt av murpussleverandøren men synes den blir for hvit/lys. Har dere noen tips til hvilken farge som kan passe?

23/06/2022 00:09:57

Fargerådgiver svarer:

Hei Lars :) Takk for bilder. Ta en titt på  JOTUN MUR 11130 Shade,  JOTUN MUR 11129 Smoky Grey eller  JOTUN MUR 1877 Valmuefrø.

Jeg kjenner ikke til eller har prøver av Royal terrassebord så de må du nesten prøve opp mot din terrasse ;)

Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling. Klikk deg inn på produkt-linken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun