Farge på trapp

Kategorier:

- Stue

- Annet

Lister/dører/vinduer : Tak- ferdig blandet takmaling, klassisk hvit? Lister - space

Tilstøtende rom : Space

Stua er malt i fargen Space og nå står trappa ned i stua for tur. Den er «hvit» i dag og trenger å males. Jeg står mellom å male den i en hvittone som går til Space eller en annen farge som passer til trapp.

23/06/2022 09:28:39

Fargerådgiver svarer:

Hei Karoline :) Ser ut til at ditt gulv har en mellombrun tone på bildet. Ta en titt på  LADY 1233 Mohair og  LADY 12075 Soothing Beige som begge ser ut til å hente opp litt av tonen. Ønsker du en større kontrast er  LADY 10249 Sober tøff. Samtlige nydelige til  LADY 10678 Space og  LADY 9918 Klassisk Hvit. Trappen maler du i Trestjerner Gulvmaling , denne får du i matt, halvblank og helblank. Lykke til!

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tuuusen takk for svar!!! Så kult med profesjonelt syn på det. Hva med å gå for en enda mørkere farge? En mer sort feks dempet sort eller lignende. Gulvet er ikke så brunt, mer gråtoner. Også er det flere svarte elementer i interiøret feks et skap og en malt sjenk.

25/07/2022 15:51:49

Fargerådgiver svarer:

Hei:) Da er en deilig ferie over og vi er i gang igjen. Har du ventet på svar fra oss, eller er du ferdig/godt i gang ?


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei. Jeg har ventet på svar jeg. Men sett på noe farger. Sjekken jeg har malt i stua er i fargen dempet sort og lurte på p male trappa i samme eller i fargen lava eller elegant. Usikker.

01/08/2022 11:40:23

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen :) Du har en del sorte detaljer som rammer, lamper og møbler.  LADY 9938 Dempet Sort er min favoritt her når jeg ser på dine bilder. Lekkert i mine øyne ;) Lykke til!

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun