Utvendig husfarge

Kategorier:

- Annet

Hei vi vurderer å male hus og garasje i en lysere farge feks "Tidløs/1024" ? Som dere ser malte også vi huset som mange andre i gråfargen som vi føler har blitt en landeplage. Vi er åpne for forslag, og om dere tror noe helt annet enn "tidløs" ville fungert så vil vi gjerne høre om det. Og eventuelt staffasjefarge. Hva tror dere, venter spent på svar:)

23/06/2022 11:51:39

Fargerådgiver svarer:

Hei Joachim :) På din enebolig er det mange muligheter og helt klart  JOTUN 1024 Tidløs vil bli en lun tone som er fin til vegetasjon. Ta også en titt på  JOTUN 1939 Sandbeige som en god kandidat. Denne fargen gjør overgangen fra takstein litt mer avdempet. 

Maler du huset med  DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende.

Vår nyhet  DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du  DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling. Klikk deg inn på produkt-linken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun