Hytte i strengt regulert område, må velge rød

Kategorier:

- Annet

Lister/dører/vinduer : Sort

Skal bygge hytte m morderne stil og sorte vinduer og dører.. skal ha flat terrakotta takstein. Vi må ha rød farge og kunne godt tenke meg en som ikke blir for fremtredende. Det blir ikke lister rundt vinduer el lignende. Stram stil. Har sett på fargen dodenkopf, men er usikker på om det er for mye lilla i den

24/06/2022 13:35:31

Fargerådgiver svarer:

Hei Trine

 Jeg synes så absolutt du skal vurdere  JOTUN 2279 Dodenkopf opp mot gyllen takstein og jeg opplever den fungere i møte med  JOTUN 9938 Dempet Sort på detaljer. Se også på den lysere  JOTUN 2006 Husmannsrød eller den mørkere og litt mer brunlige  JOTUN 2149 Rødberg.

Maler du huset med  DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Årets  DRYGOLIN Color Expert har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du  DRYGOLIN Nordic Extreme. Muren maler du  Klikk deg inn på produktlinken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun