Farge på vegg soverom

Kategorier:

- Soverom

Lister/dører/vinduer : Bomull

Hei! Jeg skal dele et rom i to ved å sette inn en vegg og hvor det skal være en skyvedør i heltre som blir synlig i begge rom. Øvrig farge på rommene er i dag Bomull. Jeg har en tanke om at den veggen som går inntil denne døren i det ene rommet skal være en litt mørkeblå tone( dette er et lite rom), og at veggen På det andre rommet skal være en dus rosa farge. Begge de to sidene av den nye begge skal altså males. Kan du anbefale noen farger til meg som fungerer til trefarge og bomull? Tusen takk!! Hilsen Siri

24/06/2022 13:50:48

Fargerådgiver svarer:

Hei Siri

 Vi hjelper deg gjerne, men vi trenger bilder av rommen som skal males, slik at vi får et godt inntrykk av ditt gulv og møbler. Hører fra deg ;)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei! Takk for svar. Rommet vil møbleres annerledes. Men på bilder ser du gulvet- og hvor den nye veggen skal etableres når rommet deles i to. Jeg har som sagt tenkt noe i blått og rosa toner men jeg er også åpen for andre forslag. Det minste rommet skal være barnerom og det største skal være mitt soverom☺️ Takk for svar!

03/07/2022 12:43:38

Fargerådgiver svarer:

Hei Siri

Hei, da er en deilig ferie over og vi er i gang igjen. Har du ventet på svar fra oss, eller er du ferdig/ godt i gang ?


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Fint! Neida- jeg har ikke gjort noe enda- så det hadde vært supert med noen innspill. Hilsen Siri

01/08/2022 14:46:40

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Takk for bilder! Blåtoner som er lekkert til  LADY 1453 Bomull er  LADY 4618 Kveldshimmel hvor  LADY 2782 Deco Pink er en nydelig kombinasjon. Vi har også  LADY 4638 Byge hvor du kan kombinere  LADY 2782 Deco Pink eller den dypere  LADY 2169 Aroma (min favoritt) Samtlige er lekre til ditt parkettgulv ;) 

Klikk deg inn på farge-linkene der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei, tusen takk for nydelige forslag! Kjempe fine farger, og akkurat i de baner jeg ser for meg. Hvordan er Kveldshimmel til Aroma- kan de også funke? Siri

04/08/2022 09:46:50

Fargerådgiver svarer:

Hei,  LADY 4618 Kveldshimmel er også lekker sammen med  LADY 2169 Aroma :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun