Farge på staffasje

Kategorier:

- Enebolig

- Terrasse

- Mur

- Staffasje

Hei! Vi har et 50-70-talls hus som vi maler med skodde etter inspirasjon fra et bilde i fargebrosjyren. Vi har prøvd flere farger til staffasje, men de blir for blasse og det er ikke noe navn på tilsvarende farge for industriell grå. Vi har prøvd Front, Form, Grå skifer, industrigrå og dempet sort. Hvilken farge er nærmest bildet i fargebrosjyre? Er sort et alternativ? Vi maler med Color Expert. Vi har tenkt å ha mørkere farge enn skodde til grunnmur, hva foreslår dere? Vennlig hilsen Cathrine

02/08/2022 11:31:50

Fargerådgiver svarer:

Hei Cathrine :) Når det gjelder dette blogginnlegget så er ikke vinduene malt av oss, kun kledningen i  JOTUN 8025 Skodde. Dette bildet er tilnærmet  JOTUN 9938 Dempet Sort for å skape ett industrielt look.

Til muren er  JOTUN MUR 11129 Smoky Grey lekker til  JOTUN 8025 Skodde

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun